Tarieven

Het tarief voor de peuterspeelzaal bedraagt € 9,12 per uur.
Rekenvoorbeeld: voor twee ochtenden per week betaalt u een maandbedrag van € 212,77.

 

U ontvangt aan het begin van de maand per e-mail een factuur. Het bedrag van deze factuur wordt maandelijks, voor het eind van de maand voldaan, met een automatische incasso. Voor deze automatische incasso geeft u toestemming met het ondertekenen van uw contract.

 

U betaalt een gemiddeld maandbedrag, waarin de uren van de schoolvakanties niet worden meegerekend. Het gemiddelde maandbedrag wordt berekend over het gemiddelde van het jaar.

 

Aan het eind van de overeenkomst wordt een eindafrekening gemaakt voor de daadwerkelijk afgenomen uren. (niet afgenomen uren i.v.m. ziekte en vakantie buiten de schoolvakanties worden gerekend tot daadwerkelijk afgenomen uren) Tenslotte ontvangt u jaarlijks van ons een jaaropgaaf.

 

Wet Kinderopvang

Als u onder de Wet Kinderopvang valt, betaalt u de kosten van de peuterspeelzaal zelf en ontvangt u hiervoor van de belastingdienst een inkomensafhankelijke kinderopvangtoeslag. U kunt de kinderopvangtoeslag aanvragen via www.toeslagen.nl. Deze toeslag wordt maandelijks uitgekeerd voordat u uw bijdrage moet betalen. Let op! Zorg ervoor dat u binnen drie maanden, nadat uw peuter bij ons op de peuterspeelzaal is gestart, de kinderopvangtoeslag heeft aangevraagd!

 

Verder bestaat de mogelijkheid -als een van de ouders niet werkt- om in ruil voor vrijwilligerswerk een kindplek van de gemeente krijgen. U kunt hierover informatie krijgen bij een van de leidsters of via info@peuterspeelzaaldiepenveen.nl