Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor onze peuterspeelzaal? Dit kan door door het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar: planningspolhuusken@gmail.com. U kunt het formulier ook printen en afgeven op onze locatie. Wij proberen binnen vijf werkdagen een reactie te geven op uw inschrijfformulier. 

 

Download hier het inschrijfformulier

Kies vervolgens bestand / opslaan om het document op uw eigen computer / laptop op te slaan.

 

Heeft u vragen over uw aanmelding, dan kunt u bellen naar de peuterspeelzaal (0570 - 592245). Of mail uw vraag aan planningspolhuusken@gmail.com

 

Inschrijfformulier

Op het inschrijfformulier vragen we u aan te geven op welke ochtenden uw kind wil komen spelen. Uw peuter kan op onze peuterspeelzaal geplaatst worden vanaf 2 jaar. Nadat u het inschrijfformulier per email heeft verstuurd, krijgt u binnen vijf werkdagen per email een bevestiging van ontvangst en een tijdsindicatie voor de plaatsing van uw peuter. Zodra de plaatsing definitief is ontvangt u twee weken voor uw peuter bij ons start een plaatsingsovereenkomst in tweevoud. We vragen u deze overeenkomst te ondertekenen en terug te sturen. 

  

Plaatsing en wachttijd

Wij proberen uiteraard zo veel mogelijk tegemoet te komen aan uw voorkeur. Plaatsing gebeurt op grond van verschillende criteria (in willekeurige volgorde): volgorde van binnenkomst, beschikbare plaatsen, ingangsdatum, geboortedatum en zorgindicatie.